Fırında Alabalık

Malzemeler:

Alabalık

Tereyağı

Kekik

 

Hazırlanışı:

Balıklarımızı fırın tepsimize dizdikten sonra üstlerine ve içlerine kekik serpiyoruz. 200 derece önceden ısınmış fırınımızda koyuyoruz. 10 dk. sonra balıklarımızın iç kısmısına birer parça tereyağı koyup tekrar fırına pişmeye bırakıyoruz. 20 dk. daha fırında kaldıktan sonra artık yemek için çıkarabiliriz.

 

Afiyet olsun…

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s