Fırında Sebzeli Balık

Balık kokusuna dayanamadığım için sanırım kendimin uzun bir süre pişiremiyeceği bir tarif ama Zeynep Abla’ya gönderdiği bu güzel resim ve tarif için burdan çok teşekkürlerimi iletmek istiyorum.. Balık severler için eminim güzel bir tariftir.. Deneyenlerden yorumlarını bekliyoruz..

Hazırlanma Süresi: 15 dk.

Pişme Süresi: 30 dk.

Malzemeler:

1 bütün Snapper veya Baramandi

1-2 diş Sarımsak

Taze nane, dereotu ve fesleğen

1 adet havuç

1 adet kabak

Kereviz sapı

1 adet kırmızı biber

Limon

Karabiber

Hazırlanışı:

Bütün malzemeleri (balık hariç) minik parçalar halinde doğruyoruz. Aliminyum folyoyu, fırına girebilicek geniş bir tepsiye yerleştip üzerine bütün halinde ki balığı koyuyoruz. Doğradığımız sebzeleri balığın etrafına ve üzerine yerleştiriyoruz. Aliminyumu katlayıp balığın üzerini kapatıyoruz. 180 derece fırında 30 dk. kadar pişiriyoruz.

 

Afiyet olsun.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s