Tatlı Kabak Yemeği

Görünüş olarak kimsenin ilgisini çekmeyen ama hem çok hafif hemde çok lezzetli olan tatlı kabaktan yapılmış bir lezzet..

 

Hazırlama Süresi: 10 dk.

Pişme Süresi 2 sa.

Malzemeler:

1 bütün tatlı kabağı

200 gr. tereyağı

Karabiber

Biberiye-Kekik

 

Hazırlanışı:

Bütün olan tatlı kabağın ortasından içine malzemeleri koyabilecek büyüklükte bir delik açıyoruz. Çekirdeklerini temizleyip, tereyağı ve baharatları koyup kapağını kapatıyoruz.

180 derecelik fırında 2 saat boyunca pişiriyoruz.

 

Afiyet olsun..

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s