Cevizli Kabak Salatasi

Malzemeler:

3-4 kabak

1 su bardağı yoğurt

1/2 demet dereotu

1 çay bardağı ceviz (ayıklanmış)

1/2 çay bardağı sıvıyağ

Hazırlanışı:

Kabakları rendeleyip sıvıyağ ile 10 dk. soteliyoruz. Diğer yandan yoğurdun içine ince kıyılan dereotu çırpıyoruz. Soğuyan kabağın içine cevizleri ekleyip yoğurtla karıştırarak soğuk olarak servis yapıyoruz.

 

Afiyet olsun…

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s