Enginar Salatası

Karaciğer ve kalp dostu enginar salatası..

Malzemeler:

2 baş kuru soğan

1/2 çay bardağı zeytinyağı

1 limon

7 adet enginar

1.5 su bardağı su

Dereotu

Hazırlanışı:

Soğanları zeytinyağında pembeleşinceye kadar çeviriyoruz. Enginarları küçük küpler halinde doğrayıp, soğana ilave ediyoruz. 1.5 su bardağı su, 1 limon’un suyunu enginarlara ilave edip kısık ateşte yaklaşık 30 dk. kadar pişiriyoruz. Piştikten sonra dereotu ile süsleyip servis yapıyoruz.

 

Afiyet olsun..

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s