Bezelyeli Enginar

 

Malzemeler:

7-8 enginar

1.5 su bardağı bezelye

Kuru soğan

1 yemek kaşığı salça

Dereotu

Karabiber

Hazırlanışı:

Enginarları kararmamaları için unlu suda haşlıyoruz. Ayrı bir tencerede kuru soğanı kavurup, salçayı ekliyoruz. Bezelyeleri koyup pişiriyoruz. Dereotunu ekliyoruz. Enginarların ortalarına bezelyeleri doldurup servis yapıyoruz.

Afiyet olsun

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s