Marineli Et

Bu akşam yemeğinde ‘kendin pişir kendin ye’ tarzı hakimdi evimizde. Sofranın ortasına koyduğumuz koku ve duman yapmayan mini ızgara yemeğe ayrı bir hava kattı.

Malzemeler:

Zeytinyağı (marine)

Biber Salçası (marine)

Pulbiber (marine)

Çekme Karabiber (marine)

Kekik

Et veya Tavuk

Hazırlanışı:

Etleri marine etmek için bütün marine malzemeleri karıştırıp, derince cam bir kabtaki etlerin üzerine döküyoruz. Üzerini streçleyip pişirmeden önce yaklaşık 3 saat bekletiyoruz.

 

Afiyet olsun…

 

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s