Spagetti Bolonez

İtalya’nın Bologna şehrinden çıkma Fransızlarında bolca kullandığı, orjinal tarifi çok daha fazla malzemeleli karışık olan bir tarif…

Malzemeler:

1/2 kilo kıyma

2 kaşık salça

2 adet domates

1 küçük soğan

Zeytinyağı

1 paket spagetti

Hazırlanışı:

Soğanı bir tencerede kavuruyoruz. Başka bir tencerede kıymayı da az yağda kavuruyoruz. Kıymanın içine 2 domatesi rendeleyip, 2 kaşık salça ekliyoruz. Soğanlarıda kıymalı karışıma ekliyoruz. Spagettileri haşlayıp, servis tabağına alıyoruz. Üzerine sos ekleyip sıcak olarak servise sunuyoruz.

 

Afiyet olsun…

Reklamlar

4 thoughts on “Spagetti Bolonez

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s