Pancar Salatası

Önce rengi ile sonra ekşimsi tadı ile ilgimi çeken sağlıklı bir sebze pancar.. Sofralara renk katacak ekşi bir lezzet 🙂

Malzemeler:

1 adet pancar (konserve)

1 kase yoğurt

Hazırlanışı:

1 kutu konserve pancarı açıp suyunu süzüyoruz. El blendırından pürüzsüz olucak şekilde çekiyoruz. Geniş bir kasenin yoğurt ve blendırdan çektiğimiz pancarı iyice karıştırıyoruz. Soğuk olarak servis yapıyoruz.

 

Afiyet olsun…

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s