Zeytinyağlı Fasulye

Malzemeler:

1 kilo fasulye

1 adet soğan

1 kaşık biber salçası (sulandırılmış)

2 adet domates

Zeytinyağı

1 tatlı kaşığı şeker

Hazırlanışı:

Soğanı küçük küçük doğradıktan sonra zeytinyağında kavuruyoruz. Ayıkladığımız fasulyeleri ekleyip üzerine sulandırılmış (su göz kararı) biber salçası, kabukları soyulmuş ve doğranmış (küçük küçük) domatesleri, 1 tutam tuzu, 1 tatlı kaşığı şekeri ekleyip düdüklü (daha hızlı pişmesini sağlıyor)  tencerede pişiriyoruz.

 

Afiyet olsun!

 

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s