Kaşarlı Patates

Pazar kahvaltılarımızın vazgeçilmezi…Çayınız demlenene kadar hazırlayabileceğiniz,lezzetli bir tarif…

Malzemeler:

3 patates

Kaşar peyniri

Zeytinyağı

Kekik

Su

Hazırlanışı:

Kapaklı bir kaba küp küp doğradığımız patateslerin üzerine zeytinyağını gezdirip,bir çay bardağı su ileve edip, kapağını kapatarak ocağa koyuyoruz.Kaynadıktan sonra ocağın altını iyice kısıyoruz.10 dakika somra,patateslerin piştiğine emin olunca,dilimlenmiş kaşarları ekleyerek kapağı ve ocağı kapatıyoruz.Kaşar peyniri eriyince kekik serpip servis yapabiliriz.

Afiyet olsun!

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s