Zeytinyağlı Barbunya

Malzemeler:

1 kg. barbunya

4 soyulmuş ve küp küp doğranmış domates

2 doğranmış kuru soğan

1 çay bardağı zeytinyağı

2 havuç

750 ml. sıcak su

Hazırlanışı:

Soğanı zeytinyağı ile kavuruyoruz, küp küp doğradığımız havuçları tencereye ilave ediyoruz. Domatesleri de ekleyip, domatesler ezilene kadar pişiriyoruz. Barbunyaları ekleyip 5 dakika karıştırdıktan sonra sıcak suyu ilave ediyoruz ve kısık ateşte barbunyalar yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz.

 

Afiyet olsun…

Reklamlar

2 thoughts on “Zeytinyağlı Barbunya

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s