Mantarlı Tavuk

Emine teyze ve kızlarına sıcak ev sahibelikleri ve hazırladıkları güzel kahvaltılıklar için çok teşekkür ediyorum…

Malzemeler:

2 baş soğan

1/2 çay bardağı sıvıyağ

1/2 yemek kaşığı salça

Pulbiber, Karabiber

1/2 kilo mantar

750 gr. tavuk göğsü

Hazırlanışı:

2 bas sogan, 1/2 cay bardagi sivi yagda kavrulur. 1/2 yemek kasigi salca, pul biber, karabiber eklenir. Kusbasi tavuk eklenir, suyu cekilinceye kadar kavrulur. Mantarlar eklenip kavrulur. Istege gore tuz eklenir. Bor camin uzerine alip, uzerine cheese ekleyip firinsa surulur, 5 dk bekletip cikarilir servis yapilir.

 

Afiyet olsun…

Reklamlar

2 thoughts on “Mantarlı Tavuk

  1. hımm gusele benzıyo kahvaltıda kremalı mantar yada sucuklu mantar denemıstım ama tavuklusunu denememıstım en kısa zamanda ınsalllah.tesekkur ederım emıne teyzeye ve sıze

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s