Emine teyze ve kızlarına sıcak ev sahibelikleri ve hazırladıkları güzel kahvaltılıklar için çok teşekkür ediyorum…
Malzemeler:
2 baş soğan
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1/2 yemek kaşığı salça
Pulbiber, Karabiber
1/2 kilo mantar
750 gr. tavuk göğsü
Hazırlanışı:
2 bas sogan, 1/2 cay bardagi sivi yagda kavrulur. 1/2 yemek kasigi salca, pul biber, karabiber eklenir. Kusbasi tavuk eklenir, suyu cekilinceye kadar kavrulur. Mantarlar eklenip kavrulur. Istege gore tuz eklenir. Bor camin uzerine alip, uzerine cheese ekleyip firinsa surulur, 5 dk bekletip cikarilir servis yapilir.
Afiyet olsun…
Reklamlar
hımm gusele benzıyo kahvaltıda kremalı mantar yada sucuklu mantar denemıstım ama tavuklusunu denememıstım en kısa zamanda ınsalllah.tesekkur ederım emıne teyzeye ve sıze
Rica ederiz…:)