Kekikli Kolay Tavuk

Malzemeler:

Tavuğun istediğiniz herhangi bir kısmı (but,göğüs eti vs.)

Salça

Kekik

Hazırlanışı:

Tavuğu parçalara ayırıp tencereye koyuruyoruz. Bir müddet yüksek ateşte kaldıktan sonra ocağı  iyice kısıyoruz.

Bir süre sonra tavukları alt üst edip 15-20 dakika pisiriyoruz. Eğer çok sulandıysa kapağını açıp suyunu çekmesini bekliyoruz. Daha sonra kekiğini ve salçasını ekleyip karıştırıyoruz. Tavuğunuz afiyetle yenmeye hazır!

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s