Bulgur Pilavı

Malzemeler:

1.5 su bardağı bulgur

3 su bardağı et suyu

2 adet soğan

3 yemek kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı:

Bulguru yıkayıp süzüyoruz. Tencerenin içinde minik minik doğradığımız soğanları zeytinyağında kavuruyoruz. Bulguru tencereye boşaltıp 2-3 dakika kavurduktan sonra suyunu ilave edip, kapağı kapalı olarak kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz.

 

Afiyet olsun…

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s