Londoğan Kurabiyesi

Malzemeler:

1 paket tereyağ

1 paket vanilya

3.5 su bardağı un

2 yumurta

1.5 su bardağı pudra şekeri

1 paket kabartma tozu

1.5 su bardağı nişasta

1 paket bitter çikolata

1 bardak hindistan cevizi

Yapılışı:

Bütün malzemelerizi bir kapta yoğuruyoruz. Oval şekil verrerek üzerlerini çatal ile çiziyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzerleri çatlayana kadar pişirioruz. Bitter çikolatamızı benmari usulü eritip, kurabiyelerin uçlarını önce çikolataya sonra hindistan cevizine batırıyoruz. Soğduduktan sonra servis yapıyoruz.

Afiyet olsun..

 

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s