Tavuklu Pilav

Malzemeler:

1.5 su bardağı pirinç

2.5 su bardağı su

6-7 adet haşlanmış tavuk budu

4-5 yemek kaşığı zeytinyağı

Yapılışı:

Tavuklarımızı haşlıyıp, didiyoruz. Ayrı bir tencerede 1.5 su bardağı pirinç ile 2.5 su bardağı suya pilavımızı yapıyoruz. (1 bardağa 1.5 bardak su ölçüsü ile), (tereyağı yerine zeytinyağı ekleyerek). Pilavımız pişince didtiğimiz tavukları pilavla karıştırıp, sıcak iken servis yapıyoruz.

 

Afiyet olsun…

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s