Erik Hoşafı

Sıvı gıdaların tüketiminin arttığı yaz günleri için sağlıklı ve lezzetli bir tavsiye: Ev yapımı Erik Hoşafı!

Malzemeler:

1 kg erik

yarım su bardağı şeker

2 litre su

Hazırlanışı:

Yıkayıp, saplarını ayıkladığımız erikleri tencereye koyup şekeri ve kaynamış suyu ilave ediyoruz. Hoşaf kaynadıktan 5 dakika sonra ocağı kapatıp, hoşafı soğumaya bırakıyoruz.

Afiyet olsun!

Reklamlar

2 thoughts on “Erik Hoşafı

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s