Kıymalı Karnıbahar

Ana tarife bağlı kalmadan yaptığım kolay ve lezzetli bir akşam yemeği..

Malzemeler:
1 adet karnıbahar
500 gr kıyma
2 yemek kaşığı salça
1 su bardağı sıcak su

20120131-033904.jpgYapılışı:
Kıymayı iyice kavuruyoruz. Kavurduğumuz kıyma ile birlikte dallarına ayırdığınız karnıbahar’ı, 1 su bardağı sıcak suyun içinde erittiğimiz 2 yemek kaşığı salça ile birlikte iyice yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz. SıcK olarak servis yapıyoruz.

Afiyet olsun..

Reklamlar

One thought on “Kıymalı Karnıbahar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s