Milföylü Tavuk

Pratik, yapımı kolay ama bir o kadar da lezzetli bir tarif..

1374248043700

Malzemeler:

Tavuk budu (miktarı adedinize göre değişebilir)

Milföy (tavuk budu adedi kadar)

3 Yumurta sarısı

Hazırlanışı:

Tavukları haşladıktan sonra soğumaya bırakıyoruz. Soğuyan tavukları kare şeklindeki milföylere sarıp üzerlerine yumurta sarısı sürüp, 170 derece fırında milföyler pişene kadar tutuyoruz. Sıcak olarak servis yapıyoruz.

Afiyet olsun…

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s