Tavuklu Kabak

Ani gelen bir misafirinize yapılabilicek hem kolay hem lezzetli bir tarif…

PicsArt_1375453165883

Malzemeler:

5 adet kabak (10 adet tavuklu kabak yapabilirsiniz-sayı yapacağınız miktara göre değişebilir)

1/2 kg. tavuk (yine miktara göre değişiklik gösterebilir)

Yarım teker kaşar peyniri (miktara göre değişebilicek diğer bir malzeme)

Zeytinyağı

Hazırlanışı:

Tavuğumuzu haşladıktan sonra didikliyoruz. Kabakları 5-10 dk. kadar haşladıktan sonra ikiye bölüp içlerini oyuyoruz. Ayrı bir yerde de kaşar peynirimizi rendeliyoruz. Didiklediğimiz tavukları üzerinede rendelenmiş kaşarımızı kabakların üzerine yerleştirdikten sonra kaşar peynirleri biraz eriyip kızarana kadar fırına veriyoruz. Sıcak olarak servis yapıyoruz.

Afiyet olsun…

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s