İrmik Tatlısı

aviary_1405607658204

Malzemeler:

1 lt. süt

9 kaşık şeker

9 kaşık irmik

50 gr. tereyağ

1 paket vanilya

Hazırlanışı:

Süt, şeker ve irmiği kayanayana kadar orta dereceli ateşte, karıştırıyoruz. Üzerine tereyağ ve vanilya ekleyip, karıştırıyoruz. Koyu bir kıvama geldiğinde borcam’a döküyoruz. Buzdolabında soğukttuktan sonra soğuk olarak servis yapıyoruz.

Afiyet olsun…

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s