Kesme Puding

Malzemeler:

1 fincan bulgur

1 fincan pirinç

1 paket kakaolu puding

750 ml. süt

2 su bardağı cornflakes

Mevsim meyveleri

Süslemek için hindistan cevizi

 

Hazırlanışı :

Bulgur ve pirinci yıkayıp üzerlerini 1 parmak geçecek suda haşlayın (su kalırsa süzün), Pudingi tarifine göre hazırlayın, Pirinç-bulgur karışımını ve kornflakesi pudinge ekleyip karıştırın, Soğuk sudan geçirdiğiniz tepsiye yarısını yayın, Üzerine meyve dilimleri koyun, Kalan karışımı da meyvelerin üzerine yayın, Üzerini meyve ve hindistan ceviziyle süsleyin, Dolapta 1-2 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz.

 

Afiyet olsun..

 

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s